Marlijn Hoek for Comfort Lingerie in El Corte Ingles

by Alejandro Pereira

05 May 2015 Commercial, Creative direction
marlijn-hoek-daniel-gonzalez-elizondo-estilista-stylist-alejandro-pereira-el-corte-ingles-1 marlijn-hoek-daniel-gonzalez-elizondo-estilista-stylist-alejandro-pereira-el-corte-ingles-3 marlijn-hoek-daniel-gonzalez-elizondo-estilista-stylist-alejandro-pereira-el-corte-ingles-2 marlijn-hoek-daniel-gonzalez-elizondo-estilista-stylist-alejandro-pereira-el-corte-ingles-4 marlijn-hoek-daniel-gonzalez-elizondo-estilista-stylist-alejandro-pereira-el-corte-ingles-5 marlijn-hoek-daniel-gonzalez-elizondo-estilista-stylist-alejandro-pereira-el-corte-ingles-6 marlijn-hoek-daniel-gonzalez-elizondo-estilista-stylist-alejandro-pereira-el-corte-ingles-7 marlijn-hoek-daniel-gonzalez-elizondo-estilista-stylist-alejandro-pereira-el-corte-ingles-8 marlijn-hoek-daniel-gonzalez-elizondo-estilista-stylist-alejandro-pereira-el-corte-ingles-9 marlijn-hoek-daniel-gonzalez-elizondo-estilista-stylist-alejandro-pereira-el-corte-ingles-10